Medailobranie 2. ročníka turistickej výzvy 7 kopcov, 3 jazerá

22. novembra 2017, restartnisa, 7 kopcov 3 jazerá

Bilacnia 2. ročníka 7 kopcov, 3 jazerá 2017, ZSSK restart challenge:

Celkovo sa to výzvy 7 kopcov, 3 jazerá zapojilo 712 účastníkov, z nich 237 zdolalo predpísaný počet cieľov. Viac ako 100 ľudí zdolalo všetkých 10 cieľov. Ďalšou dobrou správou je, že sa do výzvy zapája čoraz viac rodín, hlavne s malými deťmi a využívajú výzvu ako inšpiráciu na víkendové výlety a pobyty na objavovanie Slovenska. Celé je to o zážitku a radosti a podporuje to náš koncept nesúťaženia, ale užívania si prírody.

Ciele boli, čo sa týka účasti veľmi vyvážené, najväčší ohlas však získali:

Pozrite si krátku reportáž z medailobrania.

Štartujeme 3. ročník. Ako novinku sme zaviedli žolíka, ktorý nahradí jeden z cieľov. V 3. ročníku navštívime ĎUMBIER v Nízkych Tatrách , ČACHTICKÝ HRAD a Myjavské kopanice, kopec VÁPENNÁ na záhorskej strane Malých Karpát, prečerpávaciu stanicu ČIERNY VÁH, VEĽKÝ CHOČ v Chočských vrchoch, KRIVÁŇ a JAMSKÉ PLESO vo Vysokých Tatrách, PRIEPASŤ MACOCHA v Moravskom krase, hrad TEMATÍN pri Považskom Inovci, novo napustený RICHŇAVSKÝ TAJCH v Štiavnických vrchoch a PLOSKÚ vo Veľkej Fatre.

Radi by sme sa poďakovali všetkým účastníkom, že sa v tak hojnom počte zapojili. Je to pre nás výzva organizovať podujatie ešte lepšie. A dúfam, že sa s mnohými stretneme aj  v 3. ročníku, ktorý práve štartuje. Odporúčané trasy budú postupne zverejnené v najbližších týždňoch. Tiež ešte priebežne dolaďujeme ceny a ocenenia, ale verte, že budú lepšie ako tento rok. 🙂

Radi by sme poďakovali aj partnerom ZSSK, Adidas outlet, Procycling, Outdoorkemp a spolupracujúcim OOCR, bez ktorých by tento challenge takto výpravný a ocenený byť nemohol.

Fotogaléria z odovzdávania medailí >>>