7 kopcov, 3 jazerá – Skvelý tip na aktívne leto s rodinou

25. mája 2017, restartnisa, 7 kopcov 3 jazerá reštartni sa rozhýb sa
„Podstata challengu je právě v tom kouzlu zvednout zadek a sdílet své zážitky z míst, kde bych se nepodíval …nesoutěžíme, neřešíme kdo je rychlejší, neporovnáváme počty cílů…proč bychom taky měli? je to challenge, výzva – pojď něco dělat, změň svůj přístup..hodně lidí chodí na různá místa, ale restartni sa.sk byl naprosto jedinečný, unikátní projekt v tom, že právě byla vybrána konkrétní místa , která za to stojí a motivují lidi k aktivitě a sdílení zážitků z těchto míst..“
 
„Pri turistike je najťažšie zvoliť si cieľ svojej cesty. S reštartnisa tento problém neriešim a idem do toho! Zbalím batoh a začíname škrtať ciele. Veď čo lepšie stmelí partiu, než parádny výlet a vzájomná podpora? Všetky ciele toto leto padnú a na jeseň si otvoríme šampus s pocitom, že sme niečo dokázali.“

Teší nás, že evidujeme stále rastúci záujem o účasť seniorov a rodín s deťmi. Radi to vidíme. Chceme to podporovať a dostať deti do prírody. Preč od nudy, mobilov a počítačových hier. Späť na vzduch, do prírody. Ponúknuť im reálne živé dobrodružstvo, výzvu a aktívny pohyb. Budeme radi, ak sa s rodinou / partnerom zapojíte a skúsite zdolať ciele s nami.

Všetky ciele i trasy sú navrhnuté tak, aby ich mohol zvládnuť každý.Výkonnostný športovec, senior i malé dieťa. Žiadne preteky, žiadne súťaženie. Iba výzva skúsiť to. Sami si volíte trasu, termín i náročnosť. Jeden z cieľov, ktorý vám nevyhovuje si môžete nahradiť vlastným. Prajeme veľa letných výziev a zážitkov.

Chceme dostať ľudí cez víkendy na Slovensko, do prírody. Chceme dať deťom šancu vypadnúť z virtuálneho sveta a mobilov, do reálneho sveta a zážitkov. Budeme radi, ak sa zapojíte a podporíte našu snahu.

Prehľad cieľov a odporúčaných trás nájdete tu >>>