Založ si blog

Rozhýb sa a zhoď na jar prvé kilá

Nikdy nie je neskoro,mám 57 rokov a celý život bojujem s nadváhou.Náhodou som našla tento program a zapojila som sa doňho. Mám operovanú chrbticu, vymenenú platničku, koksatrózu 2 stupňa, osteoporózu a ešte veľa ďalších diagnóz, ako všetci ľudia v mojom veku a napriek tomu chcem zdravo žiť, inak som cukrárka a viete si teraz predstaviť piecť a neochutnať čo pečiete? Ale zvládam to a dodržiavam program. Začínala som s váhou 84kg a po mesiaci mám 76kg!! a ešte ubudli mi centimetre na páse, bokoch, potrebujem ešte schudnúť a toto je moja inšpirácia. Používam chôdzu s palicami, veľa chodím do prírody a už si neviem predstaviť deň bez prechádzky poobede aj večer. Chce to len pevné odhodlanie, skúste to ako ja.

– Ina

Program REŠTART je určený pre tých, ktorí sa chcú po Vianociach rozhýbať a skončiť s nadváhou.

Naši účastníci patria k rôznym vekovým skupinám. Muži i ženy. Manažéri, ľudia so sedavým zamestnaním, obézni dvadsiatnici, často aj ľudia v predpenzijnom veku, túžiaci po lepšom zdraví, naplnení a aktívnejšom živote. Nesľubujeme zázračné riešenia, nepredávame zázračné diety, riasy, pilulky, či iné podobné nezmysly.

Ponúkame serióznu pomoc a podporu pri zmene životosprávy.

 

Rozhýbeme vás.

 

Jarný reštart

 

je online motivačný program pre ľudí, ktorí nechcú život pregaučovať.

Dodá vám všetky potrebné informácie ako na to. Pomôže vám rozhýbať sa, zhodiť prvé kilá a zdravo naštartovať organizmus.

Ako to funguje?

  • Každý pondelok vám príde e-mailom nová téma s týždennou úlohou.
  • Každý týždeň iné zadanie a nový výzva.
  • Svoj progres a výsledky sledujete prehľadne na osobnej nástenke. Diskrétne, iba vy.
  • K témam sa môžete kedykoľvek vrátiť vďaka e-booku, ktorý je súčasťou programu.

 

Viac o programe REŠTART nájdete tu >>>

 

Mandľové sady v Hustopeče

29.03.2024

Prišla jar. Tohto roku asi aj trochu skôr, ako by sa očakávalo. Jarnú krásu možno obdivovať takmer na každom kroku, my sme sa vybrali na Južnú Moravu, konkrétne výlet do Hustopeče. Na Hustopečskom starom vrchu totiž stojí vo výške cca 300 m. n. m. na okraji mandľového sadu pomerne nová rozhľadňa (otvorená bola v roku 2012) a z nej by mal byť dokonalý výhľad priamo do [...]

Jablko či hruška? Formy postavy určujú typ obezity

29.08.2023

Formy postavy určujú formu obezity. Ste jablko či hruška? Poznáme dve základné formy obezity: Abdominálna – jablko Je našim hlavným nepriateľom. Postihuje tak mužov ako i ženy a bohužiaľ dnes už aj deti. Je to tzv. vnútorná obezita. Tony tuku uložených vo vnútri brušnej dutiny. Na pečeni, srdci, vnútornostiach, všetko je proste obalené tukom. Áno. Preto je dôvod [...]

Ak sa chcete rozhýbať, začnite rýchlou chôdzou

03.02.2023

Je to náš najprirodzenejší pohyb, ktorý vykonávame od mala. Chodiť môžeme 24 hodín denne 12 mesiacov v týždni. Chôdza na nás nekladie žiadne finančné nároky, nepotrebujeme chodiť na vzdialené miesta, nepotrebujeme skypass ani žiadne drahé vybavenie. Iba čas a ochotu. Rýchla chôdza patrí medzi aeróbne aktivity. Môžeme zrýchliť metabolizmus, napomôcť spaľovaniu [...]

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15, aktualizované: 07:25

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dve vojny?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

petere

Beh, turistika, cykloturistika. Na všetky boľačky sveta vrátane gaučovania predpisujeme endorfíny.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 86
Celková čítanosť: 190383x
Priemerná čítanosť článkov: 2214x

Autori blogu